
SKF - Bezpieczne dla żywności
5 Oceny :
/Higieniczna konstrukcja zespołu łożyskowego SKF i brak konieczności dosmarowywania.
Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jak osiągnąć prawdziwie proaktywne bezpieczeństwo żywności? Nieświadomość tego, że zespoły łożyskowe mogą stać się podłożem do rozwoju bakterii, które rozprzestrzeniają się podczas procesu mycia, prowadzi do pomijania zagrożeń dla bezpieczeństwa żywności w programach HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points - analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli).
W poniższym ebooku przeczytasz o takich zagrożeniach, a także o tym, jak higieniczna konstrukcja zespołu łożyskowego i rozwiązania techniczne pozwalające uniknąć konieczności dosmarowywania mogą nie tylko przynieść korzyści w zakresie bezpieczeństwa żywności, ale także pozytywnie wpłynąć na niezawodność, koszty, wydajność i cele środowiskowe. Pomóż swoim współpracownikom uniknąć problemów związanych z bezpieczeństwem żywności.
W naszej ofercie mamy szeroki asortyment produktów uznanej marki SKF, między innymi produkty przeznaczone do zastosowań w przetwórstwie i pakowaniu produktów spożywczych.
Zapoznaj się z nasza ofertą w sklepie internetowym.
Zapraszamy do zapoznania się z innymi publikacjami dotyczącymi łożysk dedykowanych do pracy w przemyśle przetwórstwa spożywczego oraz opakowań firmy SKF: